Om oss

Bisafe startade 2022 med syfte att tillhandahålla Märknings- och Säkerhetsprodukter till den svenska industrin. Medarbetarna har sammanlagt mer än 40 års erfarenhet av produkter inom Bryt & Lås, Rörmärkning, Skrivare, Märkmaskiner och Arbetssäkerhet. Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen för era behov!

Lockout/tagout – med vår långa erfarenhet av den svenska marknaden kan vi vara som ett bollplank och erbjuda kunder rätt produkter till rätt pris.

Rörmärkning – oavsett var ni behöver märka upp era rör har vi en lösning. Beroende av tjockleken på rör finns det allt från Rörmärkningsdekaler, Rörmärkningstejper och Rörskyltar att välja bland. Både standard och special. Hållbarhet utomhus upp till 10 år! OBS! Har ni olika tryck i rörledningarna? – AFS2014:43 säger att rörledningar för gaser, även luft, med tryck över 2 bar skall märkas med piktogram GHS4 (gas under tryck).

Skrivare/Märkmaskiner – har ni behov av att märka upp något själva? Vill ni tillverka det när ni själva bestämmer det? Vill ni slippa beställa små volymer till höga kostnader? Har ni krav på beständighet eller har ni andra krav? – kontakta oss för hjälp! Vi hjälper er hitta rätt maskin för just era behov!

Etiketter – behöver ni pappersetiketter, vinyletiketter eller polyesteretiketter? Har ni olika miljökrav? Ska etiketterna tåla värme eller kyla? Vi har etiketter som passar de flesta. Från enkla pappersetiketter till etiketter som är UL-godkända och UV-resistenta. Vi har en mängd standardstorlekar och kan dessutom tillverka kundanpassade storlekar – hör med oss först!

Anti Collision System – öka säkerheten ytterligare. Med smarta lösningar för ett t ex sänka hastigheten på truckar då de närmar sig andra truckar eller medarbetare. Minska skador eller tid genom att öppna portar eller grindar då truck närmar sig. Med en säkerhetsribba framför portar med ljus -och ljudvarning minskas risken att köra på portar. Vibrerande armband på medarbetare då en truck är i närheten. Komplettera med LED-projektorer för att få tydligare information och mer långvarig varningsmärkning på golv!

Copyright 2023 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå